Blossoms vision er en verden, hvor alle kvinder har mulighed for at nå deres fulde potentiale og realisere deres drømme.

Blossom er en non-profit kvindeorganisation baseret på frivilligt socialt arbejde.
Blossom blev grundlagt i 2016 af Tine Christensen, mens hun boede i San Francisco. Ideen til projektet opstod, da Tine blev overvældet af de mange hjemløse på gaderne i San Francisco og besluttede at starte et projekt, som kunne gøre livet på gaden lidt nemmere for kvinder i hjemløshed.

Siden 2018 har Blossom skabt forståelse og fællesskab mellem mennesker i Danmark. Vi er en organisation, der er åben for nye ideer, og vi samarbejder med offentlige, non-profit organisationer og virksomheder for at skabe forandring.

Vores indsatser støtter marginaliserede kvinder i at opleve deres eget værd og styrker deres inklusion i samfundet. Vores ønsker er at skabe forandring for kvinder i udsatte situationer og i samfundet.
Minoritetsetniske kvinder og frivillige mødes til Blooming Room samtalecafé hos Blossom.
Blossoms resultater siden 2018

De mange frivillige hos Blossom gør en stor forskel for kvinder i udsatte situationer

Trees Planted - Donate X Webflow Template
290+
Frivillige
Acres Restored - Donate X Webflow Template
60,400+
Timers frivilligt arbejde
Live Changed - Donate X Webflow Template
73+
Mentorforløb
Animals Saved - Donate X Webflow Template
980+
WeCare Bags
CO2 Tons Restored - Donate X Webflow Template
309+
Kvinder blomstret
Vores Vision

Blossoms vision er en verden, hvor alle kvinder har mulighed for at nå deres fulde potentiale og realisere deres drømme.

Hos Blossom tror vi på, at alle mennesker kan bidrage til samfundet og være med til at gøre en positiv forskel. Igennem frivilligdrevede projekter skaber vi empowerment blandt kvinder med minoritetsetnisk baggrund og kvinder i socialt udsatte positioner, så de bliver styrket i deres tro på sig selv og deres værd og bliver en del af et større fællesskab. På den måde hjælper vi dem et skridt nærmere deres drømme for fremtiden.

Vores mission

Blossom skaber fællesskaber, som bygger bro mellem kvinder i udsatte situationer og det øvrige samfund

Igennem frivilligdrevede projekter gør vi sammen en forskel for kvinder i udsatte situationer og støtter dem i at realisere deres drømme. Det, at man som frivillig sætter tid og energi af til at gøre en forskel for andre, har stor betydning for dem, man hjælper. Samtidig er vi i Blossom af den overbevisning, at vi som mennesker også får noget igen ved at gøre noget godt for andre.

Sekretariatet

Vi er et team af mennesker, der tror på vores fælles vision. Vi skaber rum, hvor mennesker, der har brug for støtte, føler sig set og hørt og kan udtrykke deres behov. Og vi hjælper dem med at opfylde dem.

Britt Hangler Jørgensen

Konstitueret sekretariatsleder

Britt har en bred erfaring indenfor support, projektledelse og administration. Som cand.merc.int har Britt også en forretningsorienteret tilgang til Blossoms mange spændende projekter. Hun mener, at de bedste dage er, når vi lykkes med at skabe de gode resultater med afsæt i ordentlighed.

britt@blossom-project.org

Line Skyum-Jensen (pt. på barsel)

Projektleder Blooming Room

Line er optaget af inkluderende fællesskaber og empowerment. Line har særlig ekspertise i kvinder med etnisk minoritetsbaggrund og disses udfordringer og styrker.

line@blossom-project.org

Sasha Dantved

Projektleder HR, KtK, WeCare

Sasha er projektleder på Hjerterum, Kvinde til Kvinde og WeCare. Hun er uddannet Cand.Soc. i socialt arbejde og har erfaring med både sociale og sundhedsfaglige indsatser. Hendes drivkraft og engagement ligger i at støtte udsatte kvinder, når de står i deres livs mest komplekse situationer.

sasha@blossom-project.org

Bianca Nyeland Handberg

Projektleder - SoS

Bianca er projektleder på SoS-projektet, og er ansvarlig for opstart, udvikling og afprøvning af projektet SoS (Sammen om Sorgen efter vold og neg. social kontrol). Hun har en samfundsvidenskabelig kandidatgrad og brænder personligt og fagligt for den intersektionelle feminsime.

bianca@blossom-project.org

Nanna Sadik (barselsvikar)

Projektleder - BR, MBF

Nanna er projektleder for Blooming Room og Min Blossom Familie og holder til på Aarhus kontoret. Hun er kommunikationsuddannet og har i det sociale arbejde særligt øje for bæredygtighed, vidensdeling og inddragelse i spirende fællesskaber.

nanna@blossom-project.org

Stine Vindfeldt Rasmussen

Projekt - og SoMe medarbejder

Stine er uddannet Cand. Mag. i religionsstudier og psykologi og arbejder som projektmedarbejder med koordinering af vores forløb på fyn samt SoMe - og kommunikationsopgaver. Hun har en stor interesse for menneskets måde at skabe kultur og danne værdi på og vores fælles menneskelighed.

stine@blossom-project.org

Anne-Sofie Christensen

Projektmedarbejder Aarhus

Anne-Sofie er BA i Religionsvidenskab og Arabisk- og islamstudier og Cand. Pæd. i Pædagogisk antropologi. Anne-Sofie er projektmedarbejder og koordinerer vores forløb i Aarhus og omegn. Hun brænder for arbejdet med etniske minoriteter og for at gøre en forskel for udsatte mennesker.

anne-sofie@blossom-project.org

Bestyrelsen

Bliv en del af frivillig-teamet

Blossom har altid plads til flere frivillige med hjertet på rette sted

Awareness - Donate X Webflow Template

Bliv en del af
Hjerterum

Hjerterum er et kursus for kvinder i socialt udsatte situationer. Det vigtigste er at skabe et trygt socialt rum, hvor kvinderne kan være sammen med andre ligesindede og have et fast holdepunkt i en udfordrende dagligdag.

Læs mere om Hjerterum her

Care And Love - Donate X Webflow Template

Bliv en del af
Blooming Room

Blooming Room er et empowermentforløb for kvindelige flygtninge og migranter. Formålet er at styrke sociale fællesskaber og skabe brobygning til lokalsamfundet og det øvrige samfund efter ønsker og behov fra deltagerne selv.

Læs mere om Blooming Room her

Commitment - Donate X Webflow Template

Bliv Kvinde-til-Kvinde mentor

Som frivillig i Blossom kan du være Kvinde-til-Kvinde mentor for en kvinde med minoritetsetnisk baggrund. Du støtter en kvinde i hendes personlige udvikling og oplever glæden ved at udveksle kulturelle erfaringer.

Læs mere om Kvinde-til-Kvinde her

Sustainability - Donate X Webflow Template

Bliv frivillig "behind the scenes" hos Blossom

Hos Blossom er der mange måder, du kan være frivillig på og sætte dine kompetencer i spil til glæde for kvinder i udsatte situationer.

Kontakt os på info@blossom-project.org for at høre mere om dine muligheder som frivillig

Tak til alle vores partnere, der bidrager til Blossom

Bliv partner
Ved at klikke på "Accepter", accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere webstedsbrug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores privatlivspolitik for mere information.