OBS - STILLING BESAT! Vi søger en projektleder til verdens bedste team!

Projektleder til udvikling af gruppeforløb til kvinder og familier med minoritetsetnisk baggrund søges!

OBS - STILLING BESAT! Vi søger en projektleder til verdens bedste team!
Author
Stine Vindfeldt Rasmussen
Date
Mar 6, 2023
Category
Nyheder
OBS! STILLINGEN ER BESAT! Tak for alle henvendelser.

Projektleder til udvikling af gruppeforløb til kvinder og familier med minoritetsetnisk baggrund søges med start hurtigst muligt (barselsvikariat).

Har du lyst til at arbejde i en mindre kvindeorganisation, hvor der er højt til loftet og gode kollegaer, og fokus er på at gøre en forskel for kvinder, som lever i særligt udsatte situationer? Så er du måske vores nye kollega.  

Som projektleder i Blossom får du et alsidigt og spændende job med mulighed for at gøre en forskel for nogle af Danmarks mest udsatte kvinder.

Blossom er en NGO, som gennem fællesskaber og søstersolidaritet får kvinder til at blomstre. Hvert år lægger flere end 100 frivillige tilsammen over 25.000 timer årligt i Blossoms arbejde for og med kvinder i udsatte situationer. Vores igangværende projekter henvender sig til tre primære målgrupper: kvinder med minoritetsetnisk baggrund, socialt udsatte kvinder og kvinder i hjemløshed og sexarbejde.

Om stillingen

Blossom står i den beklagelige situation, at vores barselsvikar på Blooming Room (BR) og Min Blossom Familie (BF) er blevet headhuntet til sit drømmejob. Derfor mangler vi en projektleder pr. 01.03. Så drømmer du om at skabe fællesskaber for kvinder og familier med minoritetsetnisk baggrund så kontakt os hurtigst muligt.

Blossom har faciliteret Blooming Room i flere år med flotte resultater, se mere om projektet her på hjemmesiden.

Min Blossom Familie er et helt nyt projekt, som du kommer til at være med til at forme.

Dine arbejdsopgaver

  • Organisering, koordinering og udvikling af projekterne
  • Rekruttering og koordinering af frivillige
  • Rekruttere deltagere i samarbejde med partnerorganisationer
  • Udarbejdelse af uddannelsesmateriale til frivillige
  • Sikre at de praktiske forhold til afholdelse af tilbud er i orden
  • Løbende dokumentation og evaluering af projekterne
  • Udarbejdelse af projektansøgninger og rapporter til puljer og fonde
  • Udarbejdelse af præsentations- og informations-, o.a. kommunikationsmateriale
  • Opsøgende arbejde og udvikling af nye samarbejder
  • Udbredelse af kendskab til projekterne samt Blossom.

Om dig

Du har en videregående uddannelse indenfor det sociale-, sundheds-  eller samfundsvidenskabelige område med minimum 3 års erhvervserfaring. Du synes det er vigtigt og meningsfuldt at gøre en forskel for målgruppen af kvinder med minoritetsetnisk baggrund.

Projekterne er landsdækkende og du skal derfor koordinere aktiviteter på tværs af landsdele, hhv. København, Aarhus og Odense. Derfor besidder du et godt overblik og synes det er en spændende opgave at kommunikere og samarbejde med kollegaer og partnere i hele landet.

Det er en fordel hvis du har erfaring med frivillighed og kendskab til NGO sektoren samt boligsociale aktører, da sidstnævnte udgør en væsentlig samarbejdspartner i projekterne.

Du har gode organisatoriske og kommunikative kompetencer og gerne erfaring kvalitativ og kvantitativ datainsamling og analyse.

Den rette profil og sammensætning af kompetencer kan se meget forskellig ud. Hvis du kan se dig selv ind i noget af ovenstående så skriv endelig.

For at trives i Blossom og få success i stillingen besidder du en stor grad af selvstændighed og arbejder for at skabe resultater. Du har gode tilpasningsevner og stor grad af fleksibilitet.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en spændende, udfordrende stilling i et hyggeligt og til tider travlt arbejdsmiljø. Du kan forvente en grundig introduktion til organisationen og et støttende og motiveret team. Hvis du kan lide flade hierarkier og en familiær atmosfære, så er du kommet til det rette sted.

Løn- og ansættelsesvilkår

Den ugentlige arbejdstid er på 37 timer og lønnen udgør månedligt 36.852,00 dkk. Der indbetales ikke til pension.  Der er tale et ca. 6 måneders barselsvikariat. Hvis det lykkedes at finde finansiering vil der være mulighed for forlængelse inden for andre opgaver i organisationen.

Arbejdssted

Stillingen har hidtil været forankret i Aarhus. Da mange projektaktiviteter finder sted i Aarhus, er det en fordel hvis du er bosat i området. I så fald vil du og en projektmedarbejder fra Blossom dele kontorplads på Aarhus Frivilligcenter som ligger centralt i Aarhus.

Bor du København eller Odense, løses det med togrejser til de øvrige byer nogle gange om måneden. I København vil du dele kontor med 5 andre Blossom medarbejdere på grænsen mellem Vesterbro og Sydhavn. I Odense er det nødvendigt at du trives med en hjemmearbejdsplads da vi ikke har en fast kontorplads til rådighed.

Ansøgning

Har dette vakt din interesse, så send din ansøgning og CV til pernille@blossom-project.org og anfør i emnefeltet: “Ansøgning - Projektleder BR og BF. Ved spørgsmål til stillingen kan der rettes kontakt til sekretariatsleder Pernille Haarløv-Johnsen på pernille@blossom-project.org.

Der afholdes løbende samtaler så skriv hurtigst muligt. Angiv venligst i ansøgning hvor du er bosat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Alle ansøgere som ikke indkaldes til samtale vil få skriftlig besked når stillingen er besat.

No items found.